Εύη Βισβάρδη Συμβουλευτική Ψυχολόγος Founder,Soulbody:

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

"Και το SoulBody δημιουργήθηκε από αγάπη. Αγάπη για εμένα και τη ζωή ! Αγάπη για την επικοινωνία και για τους ανθρώπους, τον έρωτα, τους φίλους, τα παιδιά, τα ζώα, τη φύση, την τέχνη. Αγάπη για όλα όσα στιγμιαία ή παντοτινά δίνουν νόημα στη ζωή μας. Δημιουργήθηκε και με πίστη! 

\r\n

Πίστη πως είμαστε ο ένας η πηγή ζωής του άλλου.

\r\n

Από το 1993, (όταν πρωτοσυναντηθήκαμε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά ) μέχρι και τώρα, με καθορίζει η αγάπη και η ακράδαντη πίστη μου πως «Κάπου στην πόλη υπάρχει κάποιος ή κάποια που σκέφτεται και αισθάνεται όπως εσύ», όπως κι εγώ ! 

\r\n

"Η γυναίκα δε γεννιέται. Μάλλον γίνεται" έγραψε η Σιμόν Ντε Μπωβουάρ,η γαλλίδα καθηγήτρια της Φιλοσοφίας στο πολύκροτο μυθιστόρημα -ντοκουμέντο "Το δεύτερο φύλο".

\r\n

Μετά από περιπέτειες (σαν αυτές που συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους στη γη),σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής μου ένιωσα και κατάλαβα πως όλοι ερχόμαστε στη ζωή με ολοκληρωμένη οντότητα ,αλλά η ολοκληρωμένη ,ικανοποιημένη προσωπικότητα δε γεννιέται .´Ομως,γίνεται !!!

\r\n

Μετά τη δημιουργία του γυναικείου site www.igynaika.gr και της επαφής μας από κοντά,αλλά και από τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές, επιθύμησα έναν τόπο συνάντησης , γνώσης και δύναμης για όλους.

\r\n

Εν μέσω της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα και παγκοσμίως, δημιουργήσαμε το Κέντρο SoulBody,μια αξιόπιστη δεξαμενή πληροφοριών και εκπαίδευσης ,με σεμινάρια διαφόρων ειδικοτήτων,αλλά και ατομικής-ομαδικής ψυχολογικής υποστήριξης.

\r\n

Εδώ θα βρείτε και τους SoulBuddies,τους ειδικούς για τις όποιες ανάγκες και επιδιώξεις σας που συνεργάζονται (με βάση τις ανάγκες και τη διαθεσιμότητα) με τον καθένα προσωπικά στην υποστήριξη του εαυτού,των επιθυμιών και της ανάγκης σας για ενημέρωση.

\r\n

Για να απολαύσουμε τα οφέλη μιας εφήμερης σχέσης,όπως πρεσβεύει για το μέλλον κι ο Carl Rogers ,κύριος εκπρόσωπος της ανθρωπιστικής ψυχολογίας,αλλά και τα οφέλη της Γνώσης.

\r\n

Με όραμα ,όμως,τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη ,σαν αυτή που βίωσα με την ενασχόληση και τις σπουδές στη συμβουλευτική ψυχολογία.

\r\n

Μπορώ να είμαι μόνη μου, αλλά ΜΑΖΙ γελάω, μαθαίνω ,αγαπώ κι ανακαλύπτω τη ζωή ! 

\r\n

Γιατί ΜΑΖΙ (έστω και νοητά) η ζωή είναι ωραία!

\r\n

Καλό μας ταξίδι Soul Buddies !"""

\r\n

 

\r\n

SoulBody Founder:Εύη Βισβάρδη Συμβουλευτική Ψυχολόγος

\r\n

Δημοσιογράφος (Λάμψη92,3)

\r\n

 HND, Counceling and Psychology 

\r\n

Higher National Certificat

\r\n

Edexcel International, UK

\r\n

Συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Π.Φαλήρου